ФОРМАТИЗЕР - HM315VF2000 - Radek

ФОРМАТИЗЕР – HM315VF2000

ШИФРА: HM315VF2000 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел HM315VF2000
Моќност s6 4000W
Моќност s1 3000W
Големина на маса 800х820mm
Продолжување на маса 500×310 / 800x440mm
Висина на маса 870mm
Порта на вшмукување 100mm
Лизгачка маса 2000x270mm
Макс. Сечење на висина од 90° 100mm
Максимално сечење 1900mm
Макс. Сечење на висина од 45° 80mm
Макс. Сечење во ширина паралелно со оградата 1250mm
Сечило 315mm
Брзина на сечило 4000m/min
Агол на наклон 0°-45°
Предрезач 90mm
Брзина на предрезач 5800m/min
Нето тeжина 263kg
Бруто тежина 284kg
Димензии (LxHxW) 910x1047x741mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ