ФОРМАТИЗЕР – FX550 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР – FX550

ШИФРА: FX550 Категорија:

Опис

Опис

 

Модел FX550
Моќност на главен мотор 6kw / (опционално 7.5kw)
Моќност на предрезач 0.75kw
Димензии на маса 705x1500mm
Лизгачка маса 416 x 2500mm (опционално 416 x 3010mm, 416 x 3200mm, 416 x 3900mm)
Работна висина 890mm
Брзина на ротација на главна пила 2800 / 3665 / 4800 min-1
Брзина на ротација на предрезач 8500 min-1
Дијаметар на предрезач ⌀120 – Φ130mm
Дијаметар на главна пила ⌀300 – Φ550mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата 1400mm
Наклон на пила 0 – 45° (опционално 0-46°)
Макс. Висина на сечење 45° ⌀300: 0 – 50mm

⌀350: 10 – 70mm

⌀400: 28 – 85mm

⌀450: 50 -105mm

⌀500: 63 – 122mm

⌀550: 85 – 140mm

Вертикално подесување на висина на главна пила ⌀300: 0 – 75mm

⌀350: 15 -100mm

⌀400: 40 – 125mm

⌀450: 73 – 150mm

⌀500: 90 – 175mm

⌀550: 120 – 200mm

Дијаметар на приклучок за вшмукување Долен дел: ⌀125mm

Горен дел: ⌀80mm

Тежина 1400kg
Димензии (LWH) 3000x 3776x 1580mm (опционална должина 3500mm, 3700mm, 4400mm)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ