ФОРМАТИЗЕР – FX500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФОРМАТИЗЕР – FX500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: FX500 Категорија:

Опис

Опис

Модел FX500
Моќност на главен мотор 6kw/ (опционално 7.5kw)
Моќност на предрезач 0.75kw
Димензии на маса 1500x705mm
Лизгачка маса 416x3010mm (опционално 416x3200mm/416x3900mm)
Брзина на ротација на главна пила 2800/3665/4800 min-1
Брзина на ротација на предрезач 8500 min-1
Дијаметар на предрезач ⌀120 – ⌀ 130mm
Дијаметар на главна пила ⌀300 – ⌀ 450 mm
Ширина на сечење помеѓу пилата и оградата 1400mm
Наклон на пила 0 – 45° / (optional 0 – 46°)
Макс. Висина на сечење 45° ⌀450: 30 -105mm

⌀400: 12 – 85mm

⌀350: 0 – 70mm

⌀300: 0 – 50mm

Вертикално подесување на висина на главна пила ⌀450: 45 – 150mm

⌀400: 20 – 125mm

⌀350: 0 -100mm

⌀300: 0 – 75mm

Вертикално подесување на висина на главна пила Долен дел: ⌀125mm

Горен дел: ⌀80mm

Тежина 1250kg
Димензии (LWH) 3500x3900x1950mm (опционална должина 3700/4400mm)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ