ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО – Ф100 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФЛЕКСИБИЛНО ЦРЕВО – Ф100

568.00 ден

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
  • Цената е без вклучено ддв.

Опис

Опис

Материјал Силиконско црево со бакарна жица

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ