ФИБЕР ЛАСЕР - RK3015H - Radek

ФИБЕР ЛАСЕР – RK3015H

ШИФРА: RK3015H Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK3015H
Мотор 2kw 3kw
Работна површина 3000*1500mm/9 84*4
Движење на Х-оска 1530mm
Движење на Y-оска 3050mm
Движење на Z-оска 220mm
Точност на позиционирање ±0.05mm
Репозиционирање ±0.02mm
Максимална брзина 130m/min
Максимално забрзување 1.0G
Тежина 6217kg 6365kg
Димензии на маса 700 700
Надворешна димензија 8300*2270*2260mm
Параметри на моќност Трофазна AC 380V
Ниво на заштита на напојувањето IP54

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ