ФИБЕР ЛАСЕР - RK20W - Radek

ФИБЕР ЛАСЕР – RK20W

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK20W Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK20W
Ласерска моќност 20w
Површина на бележење 110*110mm
Ласерска бранова должина 1064nm
Макс. прецизност на скенирање 8000mm/s
Мин. ширина на линија на сечење 0.01mm
Тип на ладење Воздушно ладење
Услови за работа Температура: 0℃-35℃;

Влажност: 0-90%, без кондензација

Работен напон 220V/1KVA
Тежина (нето/бруто) 120kg/170kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ