ФИБЕР ЛАСЕР - LF3015LNR - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ФИБЕР ЛАСЕР – LF3015LNR

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: LF3015LNR Категорија:

Опис

Опис

Модел LF3015LNR
Работна површина 1500mmx3000mm
Движење на Z оска 100mm
Движење на X оска 1500mm
Движење на Y оска 3000mm
Точност на позиционирање на X / Y оските ±0.03mm
Точност на репозиционирање на X / Y оските ±0.02mm
Моќност на мотор (0.85kW)*2+0.4kW
Вкупна моќност 16-20kW(31A)
Макс. Дијаметар на сечење 19-220mm
Димензии (LWH) 4050x5650x1860mm
Бруто тежина 5600kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ