ПЛАЗМА - HM100 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ПЛАЗМА – HM100

ШИФРА: HM100 Категорија:

Опис

Опис

Модел HM100
Досег на заварување 20-100
Макс. капацитет на сечење 35mm
Должина на фаќел 4
Волти 3x400V 50Hz
Моќност 17KVA
Тежина 46kg/57kg
Димензии (LWH) 690x390x710mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ