ДВОСТРАНА ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА – RK2212-1 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ДВОСТРАНА ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА – RK2212-1

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2212-1 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Moдел RK2212-1
Макс. комбинирана големина 2440х 1220x2mm
Притисок на цилиндер за масло Ф63х280X4X 2mm
Горен притисок 5TX4X2Mpa
Број на страничен резервоар за масло Ф63х280x 1x2mm
Страничен притисок 5Tx1X2Mpa
Цилиндер со позитивен притисок Ф50х200x3x 2mm
Инсталирана моќност 2.2Kw

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ