ДВОСТРАНА ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА - RK1325/2 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ДВОСТРАНА ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА – RK1325/2

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1325/2 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Moдел RK1325/2
Спецификација и количина на цилиндер за притисок Ф80×6
Спецификација и количина на цилиндер за притисок Ф40×6
Големина и количина на страничен цилиндер Ф63×4
Maкс. површина 2500x 1300x 150mm
Системски притисок 16Mpa
Димензија на опрема 2900x 2000x 2300mm
Моторна моќност 4Kw

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ