ДВОСТРАН ДИХТ - RK9325 - Radek

ДВОСТРАН ДИХТ – RK9325

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK9325
Максимална работна ширина 250mm
Максимална работна дебелина 75mm
Брзина на обработка 10-35m/min
Минимална должина на сечење 480mm
Дијаметар на горна хоризонтална оска за рамнење Φ40mm
Моќност на мотор на горна хоризонтална оска 11kw
Брзина на горна хоризонтална осовина 6000r/min
Хоризонтално движење на горна и долна хоризонтална оска 20mm
Дијаметар на долна хоризонтална оска за рамнење Φ40mm
Моќност на мотор на долна хоризонтална оска 7.5kw
Брзина на долна хоризонтална осовина 6000r/min
Дијаметар на осовина Φ50mm
Брзина на осовина 4000r/min
Моќност на мотор на осовина 22kw
Моќност на моторот за подигнување 0.75kw
Максимален дијаметар на сечило Φ300mm
Моќност на мотор за обработка 4kw
Вкупна моќност 46kw
Воздушен притисок 0.6MPa
Димензии 3000x1200x1600mm
Тежина 2150kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian