ДВОСТРАН ДИХТ - RK2061BL - Radek

ДВОСТРАН ДИХТ – RK2061BL

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Спецификација

Спецификација

Moдел RK2061BL
Минимална должина за работа 320mm
Мин-Макс. ширина на обработка 20-610mm
Мин-Макс. дебелина на обработка 10-200mm
Брзина на обработка 7-30m/min
Број на вртежи 6500r/min
Вкупна моќност 21.25kw
Димензии 2942×1260×1780mm
Тежина 2700kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ