ДВОГЛАВ ЦИРКУЛАР - RK243S - Radek

ДВОГЛАВ ЦИРКУЛАР – RK243S

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK243S Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Moдел RK243S
Моќност 3kw x 2kw
Макс. капацитет за сечење 2300mm
Агол на навалување на сврдел 45°
Дијаметар на пила 25.4mm
Брзина на вретено 2880r/min
Број на работни маси 2

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ