ДРОБИЛКА - RK158 - Radek

ДРОБИЛКА – RK158

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK158 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK158
Јачина 2.2kw
Моќност 220v/380v
Net size 360x160mm
Net specification 1.5-10mm
Идеална влага 8%-15%
Капацитет 60-120kg/H
Димензии на пакување 48*58*63cm
Тежина 90kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ