ДРОБИЛКА ДИЗЕЛ - RKF420A - Radek

ДРОБИЛКА ДИЗЕЛ – RKF420A

ШИФРА: RKF420A Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

Модел RKF420A
Капацитет 200-500kg/h
Јачина на мотор 15 HP
Димензија на сито 880*280mm
Дијаметар на отвор на сито 1.8-10mm
Димензии на пакување 1470x430x1090mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ