МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) - RK500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

МАШИНА ЗА РАМНЕЊЕ ПО ДЕБЕЛИНА (ДИХТ) – RK500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел RK500
Големина на работната маса 710x539mm
Максимална работна ширина 500mm
Опсег на обработка 5-167mm
Максимална работна дебелина 6mm
Максимална работна должина 188mm
Брзина на вретено 6000rpm
Брзина на обработка 6-17m/min
Вкупна моќност 4/5.5kW
Нето маса 447kg
Бруто тежина 457kg
Општа димензија 910x755x1270mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ