ИНДУСТРИСКИ ДИХТ - RBS-630-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ИНДУСТРИСКИ ДИХТ – RBS-630-PREMIUM

  • Бесплатна испорака.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

 

Mодел RBS-630
Максимална работна ширина 630mm
Максимална работна дебелина 200mm
Минимална работна дебелина 5mm
Тип на осовина Спирална (со коцкасти сечила)
Максимална дебелина на обработка 5mm
Број на вртежи 5200r/min
Брзина на обработка 6.5m/min или 9m/min
Моќност на главен мотор 7.5kW
Димензии на пакување 1100x750x1160mm
Тежина на машината 525kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ