ДИХТ - HM530P - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ДИХТ – HM530P

Опис

Опис

Модел HM530P
Моќност 7700w/5500w
Волти 400V
Големина на маса 950x530mm
Висина на рамнење 3-300mm
Дијаметар на вретено 125mm
Брзина на вретено 5000min-1
Број на сечила 4
Нето тежина 680kg
Бруто тежина 780kg
Димензии (LWH) 1.200×1.200×1.400mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ