ЦНЦ ЗА СТИРОПОР - RKF1325 - Radek

ЦНЦ ЗА СТИРОПОР – RKF1325

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKF1325 Категорија:

Спецификација

Спецификација

 

X Работна површина 1300mm
Y Работна површина 2500mm
Z висина на напојување 1000mm
Точност на позиционирање при патување ±0.05/300mm
Прецизирање на точност на позиционирање ±0.05mm
Вид на табела Работи на алуминиум во слотот
X, Y, Z трансмисија Х оска Helical Rack пинион добар квалитет,

Y-Axis Rack pinion, хивински линеарни шини,

Z Axis Hiwin направи Dia32mm Lead 10

Тип на баланс на оска Z Japan Shimpo reducer
Макс. Потрошувачка на енергија (без вретено) 10KW
Макс. Брза стапка на движење 16000mm/min
Макс. Брзина на работа 12000mm/min
Вретено Вретено за ладење на вода од 5,5KW добар квалитет
Инвертер Delta- Capacity 7.5KW
Возач на мотор XYZ Axis all Siemens
Команда G-code*.u00*.mmg*.plt
Работен напон AC380V
Контролен систем DSP-A18 controller
Водечка шина LM Guideways- Taiwan Hiwin Y aixs45  square rail X Z axis 30 square
Контролен кабинет Независен кабинет
Софтвер Artcam express software(UG)
Рачно тркало со селектор на оска Да
Компатибилен со DEMCAM Да
Интерфејс за комуникација USB/Flash card
Гаранција за контрола 24 месеци од датумот на инсталација
Контактори Schneider make
Ограничување на прекинувачите Omron make
Навлаки на тип на шина Да
Целосно чување Да
Околности во работење Температура: 0 ℃ ~ 45 ℃ / релативна влажност: 30% 75%

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ