ЦНЦ МАШИНА ЗА МЕРМЕР - RK3020 - Radek

ЦНЦ МАШИНА ЗА МЕРМЕР – RK3020

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK3020 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK3020
Големина на обработка 3200*2000mm
Дијаметар на сечило на пила 350mm
Дебелина на сечење 50mm
Контролен систем E5axis систем за сечење
Агол на платформата 0-85°
Агол на ротација на главата 0-360°
Aгол на наклон на врвот 0 °or 45°
Мотор за сечење 11kw
Метод на трансфер Погон на запчаници со оска X-Y-A, погон на завртка со оска Z
Начин на движење Ruiou 1.3kw серво мотор и diver+2.2kw
Програмски влез Мануелен или графички
Тежина 3500kg
Димензија 6000*3000*2000

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ