ЦНЦ ВОДЕН ЏЕТ - RK2516 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ ВОДЕН ЏЕТ – RK2516

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2516 Категории: , Ознака:

Опис

Опис

 

Модел RK2516
Димензии (mm) 3400x2650mm
Макс. опсег на сечење (mm) X=2500mm;Y=1600mm
Движење на Z оската 150mm
Точност на контрола ±0.01mm
Точност на сечење ±0.1mm
Точност за повторно позиционирање ±0.025mm/m
Макс. брзина на движење 10000mm/min

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ