ЦНЦ СТРУГ ЗА МЕТАЛ - RK61 - Radek

ЦНЦ СТРУГ ЗА МЕТАЛ – RK61

ШИФРА: RK61 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

 

Moдел RK61
Работен опсег Дијаметар на вртење на подвижна алатка 400mm
Макс. дијаметар на вртење на држач за ножеви 230mm
Макс. должина 1000mm
Ширина на шина 360mm
Главна кутија за вретено Тип на глава на вретено C6
Дијаметар на дупка низ вретено Φ52 mm
Опсег на брзина на вретено и фази 40-1400rpm(9 steps)
Напојување и навој Макс. движење на малиот држач за ножеви 95mm
Maкс. движење на хоризонтална даска 180mm
Дел за ленти со алатки 20*20mm
Опсег на метрички навоj 0.25-14mm(19видови)
Inch палета на навоj 2-40/inch
Опсег на модуларен навој 0.5-3.5mm(11видови)
Moтор Mоќност на главен мотор 5.5kw
Пумпа за ладење 125w
Напон 380V  3ph

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ