ЦНЦ РУТЕР - RK3040 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ РУТЕР – RK3040

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK3040 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Mодел RK3040
Ефективен пат на оски за работа 280(X)mm*320(Y)mm*55(Z)mm
Димензија на формата 615*485*390mm
Макс. димензија на работно парче 280mm*390mm<70mm
Димензија на работна маса 530mm*320mm
Материјал за рамка легура на алуминиум 6063 and 6061
Возни единици X/Y/Z оски SFUR1204-DFC7-P0 топчеста завртка
Лизгачки единици -X оска Дија.16mm хромирана осовина
Лизгачки единици -Y оска  Дија.16mm хромирана осовина
Лизгачки единици -Z оска  Дија.12mm хромирана осовина
 Tип на мотор- Степер 57 двофазен 2.5A
Мотор на сврдел  500w dc мотор, 12000PRM/Min

52MM 100V

Главна оска ER11/3.175 mm
Точност на позиција 0.05mm
Прецизност на сврдел 0.03 mm
Контролна единица JP382A +2 Независна моќност

+ Постојано променлива брзина

Упатства за резба G code/TAB files/nc file/NCC files
Максимална брзина 0-3000mm/min
Брзина на резба 300-2500mm/min

(различни материјали)

Оперативен напон AC110V/AC220V
Компјутерска врска Palrallel port for MACH3,
Код за команда G код
Софтвер Mach3 for Win XP,

USBCNC for Win 10

Заштита Копче за итни случаи
Големина на пакетот 63x51x42cm
Тежина 29kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ