ЦНЦ РУТЕР - RK5.2-1124 - Radek

ЦНЦ РУТЕР – RK5.2-1124

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK5.2-1124 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK5.2-1124
Должина на врата за изработка 1800~2400mm
Ширина на врата за изработка 600~1100mm
Дебелина на врата за изработка 20~80mm
Брзина на обработка 60m/min
Брзина на процесирање 20m/min
Пренос X, Y rack, Z axis screw
Вертикално вретено 9KW автоматско менување на вретеното на алатот со воздушно ладење (брзина 0~24000RPM)
Хоризонтално вретено 7.5KW рачно менување на вретеното на алатот со воздушно ладење (брзина 0~24000RPM)
Четири мелни глави 2.2KW висока прецизност, вградени лежишта и запчаници
Maгацин за алати 3
Операционен систем Pinmai customization
Решетка Решетка за мелење увезена од Германија
Моќност 20KW
Волти 3PAC 380V
Притисок на воздух ≧6.5Kgf/cm²
Тежина 3000Kg
Димензии (LxWxH) 3500x2200x2300 (mm)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian