ЦНЦ ПЛАЗМА - RK3152 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ ПЛАЗМА – RK3152

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK3152 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK3152
Работна површина 3150x2000mm
Дебелина на сечење 0.3-160mm
Брзина 0-6000mm/min
Надолжно ниво на главната шина ≤±0.2mm/10m
Ниво помеѓу две шини ≤±0.5mm/10m
Наклон на сечење ±2°
Температура на работа 0-45°C
Моќност ≤10KVA
Мoќност на плазма 55.3KVA
Влажност 90% без кондензација

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ