ЦНЦ РУТЕР - RK1525 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ РУТЕР – RK1525

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1525 Категорија:

Опис

Опис

Модел RK1525
Работна површина 1500x2500mm
Моќност на главен мотор 6kw
Тип на ладење на главен мотор HQD воздушно ладење
Тип на работна површина Вакум табла и т-слот табла
Frequency converter 7.5kw fulling
Вакум пумпа 7.5kw воздушно ладење
Софтвер Ucancam
Подмачкување Автоматско
servo 1.5kw leadshine servo
Контролен систем NCstudio контролен систем

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ