ЦНЦ РУТЕР - RK1325ATC-L - Radek

ЦНЦ РУТЕР – RK1325ATC-L

ШИФРА: RK1325ATC-L Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK1325ATC-L
Работна површина 1300x2500mm (опционално – димензии по барање на клиентот)
Движење на Z оска 250мм (oпционално – 300mm, 400mm)
Вид на мотори за движење Серво мотори (опционално – степ мотори)
Моќност на главен мотор 9kw (опционално – 6kw, 11kw)
Тип на ладење на главен мотор Воздушно (опционално – водено)
Тип на работна површина Вакум табла (опционално – алуминиумска т-слот табла)
Моќност на вакум пумпа 7.5kw (опционално – 5.5kw, 11kw)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ