ЦНЦ РУТЕР (4 ОСКИ) - RK1325-3S - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ РУТЕР (4 ОСКИ) – RK1325-3S

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK1325-3S Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Модел RK1325-3S
Работна површина 1300x2500mm (опционално – димензии по барање на клиентот)
Движење на Z оска 200mm (опционално – 300mm, 400mm)
Вид на мотори за движење Степ мотори (опционално – серво мотори)
Моќност на главен мотор 6kW(x2) 3.5kW(x1) (опционално – 3kW, 4.5kW, 9kW)
Тип на ладење на главен мотор Воздушно (опционално – водено)
Тип на работна површина Вакум табла (опционално – алуминиумска т-слот табла)
Моќност на вакум пумпа 5.5kW (опционално – 7.5kW, 11kW)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ