ЦНЦ РУТЕР - RK-609-ECO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ РУТЕР – RK-609-ECO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-609-ECO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-609-ECO
Работна површина 600×900×100mm
Моќност на главен мотор 1.5kW (водено ладење)
Тип на мотори за движење Степ мотори
Контролен систем NC Studio
Максимална брзина 0-15m/min
Број на вртежи на главен мотор 6000-24000rpm/min
Tип на работна маса Алуминиумска т-слот табла
Софтвер Artcam/Ucancam
Систем за подмачкување Мануелен систем за подмачкување
Димензии на пакување 1500x1200x1600mm
Тежина 250kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ