ЦНЦ Рутер - RK-213-SERVO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ Рутер – RK-213-SERVO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-213-SERVO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-213-SERVO
Работна површина 2100x3000mm

(опционално 2100x4000mm)

Движење на Z оска 170mm (опционално – 200mm, 300mm, 400mm)
Вид на мотори за движење Серво мотори
Моќност на главен мотор 6kW (опционално – 3kW, 9kW)
Тип на ладење на главен мотор Воздушно
Тип на работна површина Вакуум табла
Моќност на вакум пумпа 7.5kw (опционално 2x 7.5kW)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ