ЦНЦ РУТЕР - RK-153-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ РУТЕР – RK-153-PRO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

 

Модел RK-153-PRO
Работна површина 1500x3000mm (опционално – димензии по барање на клиентот)
Движење на Z оска 170mm (опционално – 200mm, 300mm, 400mm)
Вид на мотори за движење Степ мотори (опционално – серво мотори)
Моќност на главен мотор 6kW (опционално – 3kW, 9kW)
Тип на ладење на главен мотор Воздушно (опционално – водено)
Тип на работна површина Вакум табла (опционално – алуминиумска т-слот табла)
Моќност на вакум пумпа 7.5kW (опционално – 5.5kW, 11kW)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ