ЦНЦ РУТЕР (РОТАЦИОНА ОСКА) - RK-132X-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ РУТЕР (РОТАЦИОНА ОСКА) – RK-132X-PRO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-132X-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-132X-PRO
Работна површина 1300x2500mm (опционално – димензии по барање на клиентот)
Движење на Z оска 200mm (опцинално – 300mm, 400mm)
Вид на мотори за движење Степ мотори (опционално – серво мотори)
Моќност на главен мотор 6kW (опционално – 3kW, 9kW)
Тип на ладење на главен мотор Воздушно
Тип на работна површина Вакуум табла
Моќност на вакуум пумпа 7.5kW (опционално 2х 7.5kw)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ