ЦНЦ ФИБЕР ЛАСЕР - LF3015E II - Radek

ЦНЦ ФИБЕР ЛАСЕР – LF3015E II

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: LF3015E II Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел LF3015E II
Mоќност (опционално) 1000W/ 1500W/2000w
Работна површина 1550*3050mm
Движење на Z оска 80mm
Движење на X оска 1550mm
Движење на Y оска 3050mm
Точност на позиционирање на X / Y оските ±0.03mm
Брзина на движење на X / Y оските 40m/min
Димензии (LWH) 4600*2450*1700mm³
Бруто тежина 1800KG

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ