ЦНЦ ПЛАЗМА - RK-153P-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ ПЛАЗМА – RK-153P-PRO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-153P-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

 

Moдел RK-153P-PRO
Работна површина 1500х3000mm (опционално 2000х4000mm)
Тип на плазма Huayuan LGK-120IGBT
Ладење Воздушно (100-120А) водено (160-200А)
Брзина на сечење 0-50m/min
Точност на движење ≤0.005mm
Вкупна моќност (120А) 10kW-12.5kW (120А)
Тип на мотори за движење Степ мотори (опционално: серво мотори)
Тип на драјвери Leadshine 860 драјвери
Вклучено во сетот 10 дизни + 10 електроди
Сензори на Z оска Autonics
Систем за подмачкување Мануелен (рачен)
Moќност на плазма 120A (опционално: 160А, 200А)
Максимална дебелина на сечење 25mm (120А)
Максимална дебелина на сечење со гас (oпционално) 40mm – 100mm
Растојание на Z оска 130mm
Движење на X, Y оска Hiwin 20mm линеарни водилки
Лиценциран софтвер Starcam
Контролен систем Starfire
Команда G Code
Тип на притисок Air/Nitrogen/oxygen
Работен воздушен притисок 0.4-0.8MPa
Контролер за нерамни лимови HYDTHC (вклучен)
Тежина 1200kg/1300kg

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ