ЦНЦ НЕСТИНГ - RK-E3-2128 - Radek

ЦНЦ НЕСТИНГ – RK-E3-2128

ШИФРА: RK-E3-2128 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-E3-2128
Површина за движење 2800*2100*200mm
Работна површина 2800*2100*50mm
Големина на маса 3010*1228mm
Трансмисија Погон на решетката со оска XY

Погон на завртка со оска Z

Структура на работната маса Двослојна пластична вакуумска маса, вакуумска маса со рачно контролирани вентили
Моќ на вретено 9 KW италијанско Hiteco HSK ладење на воздухот / 9KW, 9KW ISO30
Брзина на вретено 24000r/min
Брзина на движење 45m/min
Брзина на работа 20m/min
Погонски систем Yaskawa
Дупчалка HSD 5+4 вертикална дупчалка
Оперативен систем Syntec system
Складиште за алатки 8
Пумпа 5.5KW Becker пумпа 250m³- 2 сета
Држачи на алати 3
Решетка Решетка со висока прецизност pinion, 42GrMo material
Намалувач Shimpo
Подмачкување Автоматско
Шина THK шина
Инвертер Delta инвертер
Калибрација на алатот Автоматско
Напон AC380/3P

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ