ЦНЦ БУШИЛИЦА (6 СТРАНИ) - RK-SS6-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ БУШИЛИЦА (6 СТРАНИ) – RK-SS6-PREMIUM

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 2 години гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-SS6-PREMIUM Категорија:

Опис

Опис

Oпсег на движење Движење на X оската 2800mm
Движење на Y оската 1220mm
Движење на Z оската 200mm
Максимална брзина на oбработка Брзина на X оската 130m/min
Брзина на Y оската 80m/min
Брзина на Z оската 15m/min
Минимална големина на обработка 38x180mm
Максимална ширина на обработка 1220mm
Горен блок за бушење 12 вертикални + 8 хоризонтални бургии
Долен блок за бушење 9 вертикални бургии
Дополнителни мотори 2х 3.5kW (горе и доле)
Димензии 6000x3000x2600mm
Тежина 4200kg
Работен воздушен притисок ≥0.65MPa

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ