ЦНЦ БУШИЛИЦА - RKC6 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ БУШИЛИЦА – RKC6

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKC6 Категорија:

Опис

Опис

Опсег на патувања Патување на X оската 3000mm
Патување на оската Y 1500mm
Патување на оската Z 200mm
Максимална oбработка Брзина на оската X 130m/min
Брзина на оската Y 85m/min
Брзина на оската Z 25m/min
Минимална големина на обработка 45x180mm
Максимална големина на обработка Ширина 1220mm
Модел на горно дупчење 12V+8H
Модел на пониско дупчење 9V
Главна моќност на вретеното 3.5kw/18000rpm
Димензии 2650*5700*2600mm
Тежина 3800kg
Работен напон, притисок на воздухот, моќност 3PH AC380V/ ≥0.65Mpa、18.0KW (Со исклучок на електрична енергија за вакуумирање)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ