ЦНЦ МАШИНА ЗА СПОЕВИ ''dovetail joint'' - RK500 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ МАШИНА ЗА СПОЕВИ ”dovetail joint” – RK500

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.

Опис

Опис

Модел  RK500
Брзина на вретено 17400rpm
Мотор на вретено 3.7kw
X-акси сервомотор 0.75kw
Y-акси сервомотор 0.75kw
Моќност 5.2kw
Ширина на обработка 500mm
Дебелина на обработка 5-25mm
Тенозно растојание Прилагодливо
Период на сечење 3-30s
Обработка на тенонот A,B,C,D,E
Тежина 580kg
Димензии 1650×750×1200mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ