ЦНЦ МАШИНА - RKC9 - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ МАШИНА – RKC9

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKC9 Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Mодел RK-C9
Oпсег на удар Пат на X оска 1700mm
Пат на Y оска 1720mm
Пат на Z оска 750mm
A оска ±185°
C оска ±320°
Стапка на напојување Макс. брзина на X оска 50m/min
Макс. брзина на Y оска 45m/min
Макс. брзина на Z оска 20m/min
A оска 160°/s
C оска 160°/s
Максимална брзина на обработка 20m/min
Растојание од табла до вретено 80-830mm
Целосна рамка Структурата на целата машина е движење на површината, а погонот е фиксиран
Форма на трансмисија X-оската усвојува германска решетка за мелење со 6 степена прецизност

YZ- оската усвојува Taiwan C5 прецизни штрафови за мелење

Структура на површина за работа Табла за апсорпција на вакуум, големина: 1230x1230mm
Моќност на вретено, брзина Италијанско вретено (KQS100 12KW); брзина на вретено 2000~24000r/min
Апликација UG, mastercam, powermill, etc.
Точност за позиционирање XY оска: ±0.12/1000mm целосна должина  ≤0.25, Z оска целосна должина ±0.08
Повторливост XY оска: ±0.06, Z axis ±0.04
Интерфејс алатка HSK63 shank ER40 collet chuck
Држачи за алатки 8 отвори за алатки
Оперативен систем TaiwanSYNTEC (OSAI optional)
Команда за старт G code
Моќ, напон, притисок на воздух 40KW、3P AC 380V/50HZ 、≧6.5Kgf/cm²
Димензии X*Y*Z:3020x3200x2600(mm)

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ