ЦНЦ НЕСТИНГ - RKC40 - Radek

ЦНЦ НЕСТИНГ – RKC40

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RKC40 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RKC40
Опсег на движење 1300x2500x260mm
Макс. Работна гол. 1220x2440mm
Брзина на движење 60m/min
Макс. Раб. брзина 20m/min
Вид на трансмисија XY rack/Z ball scew
Параметар на вретено 6kwX2+3.5kwX2
Функција на притискање Автоматска
Структура на табла Дупла табла со повеќе отвори
Погонски систем Серво мотор
Работен напон AC380/3PH
Тежина 2600 KG
Димензии 3750x2000x2300mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ