ЦНЦ НЕСТИНГ - RKC21 - Radek

ЦНЦ НЕСТИНГ – RKC21

ШИФРА: RKC21 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RKC21
Опсег на движење 1300x3550x260mm
Макс. Работна гол. 1300x3550x260mm
Брзина на движење 65m/min
Макс. Раб. брзина 20m/min
Вид на трансмисија XY rack/Z ball scew
Параметар на вретено 6kw/18000rpm*2
Параметар на бургија 5+4 вертикална бургија
Структура на табла Дупла табла со повеќе отвори
Погонски систем Серво мотор

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ