ЦНЦ НЕСТИНГ - RK2128ATC - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ НЕСТИНГ – RK2128ATC

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2128ATC-C Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Mодел RK2128ATC
Максимална големина на обработка 2100 x 2800 x 100mm
Брзина на обработка (m / min) XY: ≤70, Z: ≤20
Инвертер Hepmont 11kW
Вретено  9kW/24000rpm
Отпрашувач 5.5kW 2кеси
Напон  AC380/3PH/50Hz
Вакуум пумпа 11kW
Параметри на складиште за алатки Складиште за алати со 12 алатки
Структура на работната маса Работна маса за апсорпција на вакуум

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ