ЦНЦ НЕСТИНГ - RK2128ATC - Radek

ЦНЦ НЕСТИНГ – RK2128ATC

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK2128ATC-C Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

 

Mодел RK2128ATC
Максимална големина на обработка 2100 x 2800 x 100mm
Брзина на обработка (m / min) XY: ≤70, Z: ≤20
Растојание од вретено до маса 60~320mm
Преносливост Погон на решетката со оска XY
Погон на завртка со оска Z
Изврши команда Gcode
Моќност 20KW
Напон 3PH AC 380V
Воздушен притисок ≧6.5Kgf/cm²
Параметри на складиште за алатки Складиште за алати за вртелешка со 12 алатки
Структура на работната маса Работна маса за апсорпција на вакуум

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ