ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР - RK-4040-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР – RK-4040-PRO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-4040-PRO Категорија: Ознака:

Опис

Опис

Модел RK-4040-PRO
Работна површина 400x400mm (150mm Z оска)
Моќност на ласерот 50W
Брзина на гравирање 1-400mm/s
Брзина на сечење 1-400mm/s
Позицонирање Црвена точка
Ладење Индустриски чилер CW3000
Работна маса Движечка платформа со Honeycomb
Линеарни водилки 15mm (X и Y оска)
Мотор за движење Степ мотор 42
Софтвер Rdworks / Lightburn
Контролер Ruida 6445
Димензии 920x730x420mm
Тежина 50kg
Компресор за воздух Вклучен
Вентилација 550W
Ротациона оска Опционално
Дебелина на сечење 20mm (во зависност од материјалот)
Точност на позиционирање ≤0.01mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ