ЦНЦ CO2 (HYBRID) ЛАСЕР - RK-1530-PREMIUM - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ CO2 (HYBRID) ЛАСЕР – RK-1530-PREMIUM

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-1530-PREMIUM Категории: ,

Опис

Опис

Модел RK-1530-PREMIUM
Работна површина 1500x3000mm
Брзина на гравирање 1-1000mm/s
Брзина на сечење 1-500mm/s
Моќност на ласерот 300W
Позицонирање Црвена точка
Ладење Индустриски чилер CW6000
Контролер Ruida 6332
Точност на позиционирање ≤0.01mm
Мотор за движење Leadshine степ мотор 86
Софтвер Rdworks / Lightburn
Димензии 3503x2100x1150cm
Тежина 950kg
Компресор за воздух Вклучен
Вентилација 550W
Ротациона оска Опционално
Компресор за воздух Вклучен
Вентилација 550W
Ротациона оска Опционално
Можност за сечење метал Да
Дополнителен гас OXYGEN

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ