ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР – RK-1310-PRO - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ (CO2) ЛАСЕР – RK-1310-PRO

  • Бесплатна испорака, монтажа и обука.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-1310-PRO Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-1310-PRO
Работна површина 1300x1000mm (350mm Z оска)
Брзина на гравирање 1-1000mm/s
Брзина на сечење 1-500mm/s
Моќност на ласерот 100W Reci W2 или 130W Reci W4
Позицонирање Автоматски фокус + црвена точка
Ладење Индустриски чилер CW5200
Работна маса Движечка платформа со Honeycomb
Линеарни водилки 15mm (X и Y оска)
Мотор за движење Степ мотор 57
Софтвер Rdworks / Lightburn
Контролер Ruida 6445
Димензии 1850х1310х1125mm
Тежина 380kg
Компресор за воздух Вклучен
Вентилација 550W
Ротациона оска Опционално
Дебелина на сечење 20mm (во зависност од материјалот)
Точност на позиционирање ≤0.01mm

 

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ