ЦНЦ КРОЈАЧ - RK2013 - Radek

ЦНЦ КРОЈАЧ – RK2013

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-2013 Категорија:

Спецификација

Спецификација

Модел RK-2013
Вкупна моќност 20kw
Ширина на обработка 2000mm
Должина на обработка 1300mm
Дебелина на обработка 130mm
Мин. oпсег на обработка 100*200*5mm
Брзина на обработка 1-20M
Брзина наназад 50M
Метод на движење Precision Planetary Reducers
Метод на подмачкување Сите слајдови на патеката може автоматски да се подмачкуваат во редовни интервали
Моќност на осовина 9Kw(7.5Kw*2)
Брзина на ротација на вратилото на машината 10000rpm-18000rpm (Контрола на брзината на инверторот)
Серво моќност X оска 2Kw*1PCS
Серво моќност Y оска 1Kw*1PCS
Серво моќност Z оска 0.75Kw*2PCS

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ

AlbanianEnglishGermanGreekMacedonianSerbian