ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ - RK12Y - Radek

ХИДРАУЛИЧНА МАКАЗА ЗА СЕЧЕЊЕ ЛИМ – RK12Y

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK12Y-8x3200 Категорија: Tag:

Спецификација

Спецификација

 

Модел RK12Y-8×3200
Mакс. дебелина на сечење 8mm
Макс. ширина на сечење 3200mm
Агол на сечење 1°30’
Интензитет на материјалот ≤450Mpa
Опсег на заден мерач 20-550mm
Време на удар 12 пати/мин.
Растојание во колона 3420mm
Моторна моќност 7.5kw
Тежина 7500kg
Димензии L×W×H 3840×1700×1680mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ