ЦНЦ ДВОСТРАНА МАШИНА ЗА СПОЕВИ ”TENONER” - RK-2218A - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ ДВОСТРАНА МАШИНА ЗА СПОЕВИ ”TENONER” – RK-2218A

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-2218A Категорија:

Опис

Опис

Модел RK-2218A
Вкупна моќност 17kw
Опсег на должина на обработка 220-2000mm
Макс. опсег на ширина на обработка 10-180mm
Макс. опсег на дебелина на обработка 5-70mm
Опсег на должина на јазик 40mm
Ширина на тенон 150mm
Дебелина на жлеб 80mm
Брзина на вретено 12000r/min
Димензии 4280x2300x1980mm

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ