ЦНЦ двострана машина - RK-4TS - Radek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek
MacedonianEnglishSerbianAlbanianGermanGreek

ЦНЦ двострана машина – RK-4TS

  • Бесплатна испорака.
  • 1 година гаранција.
  • Обезбеден сервис и резервни делови.
ШИФРА: RK-4TS Категории: ,

Опис

Опис

Модел RK-4TS
Вкупна моќност 38kw
Должина на обработка 1500/2000/2500mm
Ширина на обработка 15-400/15-600mm
Висина на обработка 200mm
Брзина на обработка 1-20m/min
Брзина на враќање 100m/min
Моќност на осовина 7.5kw*2/8kw(2p/4p)*2
Брзина на вратило на нож 9000r/min-3000r/min
Дијаметар на вретено Φ40
Преносна моќност на X-оската 2kw/3kw
Преносна моќност на Y-оската 1kw*4
Системска конфигурација German Beckhoff
Механички димензии 6600x3600x2200mm

7600x3600x2200mm

8600x3600x2200mm

Механичка тежина 5.5t

КАТЕГОРИИ НА ПРОДУКТИ